Optimale Lage und sehr schöner Hotel. Sehr leckeres Fruhstück..
Marif
3 泊の家族旅行
10/10
Ahmet
2 泊の家族旅行
8/10
Serkan
1 泊旅行
8/10
serkan
1 泊旅行
10/10
Günay
1 泊の家族旅行
4/10
Otelin üst katı restaurant. 4. katta kaldık. Sabah ve gece dayanılmaz bir gürültü vardı. Garç-gurç masa sandalye çekme sesleri çok rahatsız ediciydi. Oda temizliği kötüydü. Yatak başlarını ıslak mendil ile sildiğinizde mendil simsiyah oluyordu. Odaya berbat bir sigara kokusu sinmişti. Hemen yandaki marketten bir oda spreyi alarak sorunu gidermeye çalıştık zira odayı değiştirme talebimiz boş oda olmadığı gerekçesiyle yerine getirilmedi.
Metin
1 泊の家族旅行
10/10
Emine Busra
1 泊旅行
10/10
Otel temizdi kahvaltı güzeldi otopark sıkıntısı var sadece
Hatice
1 泊の家族旅行
10/10
1 günlük geçici konaklama için memnun kaldık. Hotels ve otel arasındaki ödeme entegrasyonu anlaşılmazdı. Otele geldiğimizde euro olarak ödemeyi yaptık. Biz ödemenin gerçekleştiğini düşünüyorduk. İptal vs nasıl olacaktı anlamadık.
宿泊されたお客様
1 泊の家族旅行
10/10
Şehrin merkezinde temiz, güvenli ve konforlu bir otel. Kahvaltısı çok iyiydi. Burdur’ da konaklamak için otel arıyorsanız hiç düşünmeden tercih edebilirsiniz.
宿泊されたお客様
1 泊の出張
10/10
Demet
1 泊の友人との旅行
10/10
Tayfun
1 泊旅行
8/10
Sarkis
1 泊の家族旅行
8/10
Ahmet
3 泊旅行
8/10
Merkeze yakın temiz kahvaltı yeterli
TARIK
1 泊の家族旅行
6/10
Emrah
1 泊旅行
10/10
Personel güler yüzlü ilgili ve alakadar kahvaltı harika hizmette sınır yok tavsiye edilir 5 Yıldız adayı bir otel
Serkan
4 泊の家族旅行
10/10
The best place in this city
Yuri
1 泊の家族旅行
8/10
great breakfast buffet in penthouse restaurant
Ronald
3 泊旅行
10/10
Tugba
1 泊旅行
8/10
Yümniye
1 泊の出張
10/10
Freundliches Personal. Angenehme Atmosphäre.
Nurettin
1 泊旅行
10/10
Yıllardır gittigim otel. Akşam yemekleri gayet güzel ve fiyat olarakta gayet uygun. Cogu insan otelde aksam yemek yemez bunu o sebeple yazıyorum. Kahvalti da ne ararsaniz var. Tekrar Burdur a yolum düşerse tek tercihim yine burası olacaktır.