Balayımız için gittik. Gerçekten muazzam bir otel. Otelin tüm ayrıntıları birbiri ile uyum içerisinde. O kadar özenle dizayn edilmiş ki, kusursuzu yakalayabiliyorsunuz. Geceleri terasa çıkıp kahvemizi içiyorduk ve karşımızda rengarenk Ortahisar Kalesi vardı. Odamızdaki havuz çok iyiydi. Oda içi ışıklandırmalar çok güzel bir atmosfer sunuyordu. Çalışanlar çok ilgililer ve güler yüzlüler. Odalar çok temiz ve mağara konsepti sunmakta. Herkese tavsiye ederim ve Doda Hotel'e çok teşekkür ederiz.
宿泊されたお客様
3 泊の家族旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2025 年 7 月 15 日
irem
irem、3 泊旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2025 年 6 月 10 日
Akemu
Akemu、2 泊旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2025 年 6 月 10 日
Mustafa
Mustafa、2 泊旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2025 年 6 月 9 日
Everything very clean and a delicious breakfast, very friendly staff
Melina Elif
Melina Elif、2 泊旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
6/10 (良い)
2025 年 6 月 9 日
Çarşaflar değiştirilmemişti saç teli vardı. Söylenince değiştirildi. Ama hoş değildi. Bu durumdan sonra kahvaltı çatallar vs hijyen açısından soru işareti oluşturdu.
Mehmet
Mehmet、1 泊旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2025 年 5 月 19 日
All of the staff members were excellent. They took very good care of me. Breakfast was superb every morning. They cleaned my room thoroughly. Seda, the hotel owner was very helpful. Very available. I appreciate all of her help, I will be returning again. My stay in Cappadocia was one of the best vacations I’ve had in a long time. Goreme was absolutely amazing .
Tracy
Tracy、6 泊旅行
Expedia を利用した宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2025 年 5 月 8 日
Perfekter Aufenthalt – absolut empfehlenswert!
Wir waren rundum begeistert von unserem Aufenthalt im Doda Hotel in Ortahisar! Schon bei der Ankunft wurden wir herzlich empfangen und haben uns sofort willkommen gefühlt. Das gesamte Personal ist unglaublich freundlich, aufmerksam und hilfsbereit – man merkt, dass hier mit viel Herz gearbeitet wird.
Unser Zimmer war sehr sauber, geschmackvoll eingerichtet und bot einen wunderschönen Ausblick. Besonders hervorzuheben ist das liebevoll zubereitete Frühstück mit frischen, regionalen Produkten – ein perfekter Start in den Tag!
Auch die Lage des Hotels ist ideal: ruhig und dennoch zentral, sodass man schnell zu den Sehenswürdigkeiten von Kappadokien gelangt.
Wir haben uns vom ersten Moment an sehr wohlgefühlt und können das Doda Hotel uneingeschränkt weiterempfehlen. Vielen Dank für diese wunderbare Zeit – wir kommen gerne wieder!
Marc
Marc、6 泊旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2025 年 3 月 18 日
The hotel is placed in a quite and serene town, Urgup. The Host and his team were extremely welcoming and helped us with bookings for tours across all the days we stayed there. The rooms are the exact Cave experience anyone would desire in Cappadocia! The breakfast spread in the morning felt very special and homely at the same time. Thank you soo much :)
Gyan
Gyan、3 泊の恋人との旅行
Expedia を利用した宿泊者限定の口コミ
8/10 (とても良い)
2025 年 1 月 9 日
Está a 12 minutos en carro del centro
Marlene
Marlene、3 泊旅行
Expedia を利用した宿泊者限定の口コミ
2/10 (不満)
2024 年 12 月 12 日
Kirli ve temizlenmeyen havuz ve suçlayıcı ithamlar
Öncelikle asla tercih edilmemesi gereken bir otel. Odaya girdiğimizdeki nem ve rutubet kokusundan rahatsız olduk ve tüm kıyafetlerimize koku sindi. Doğalgazı çalıştırmadıkları için aralık ayında oda ısıtması sadece klima ile sağlanıyordu. Fotoğraflara, yorumlara ve sıralamaya aldanarak tercih ettik ancak çalışanların ve yönetimin davranışı oldukça kötüydü. Kahvaltının görsellerle alakası yoktu ve çok vasattı. İki gecelik konaklama yaptık. İlk geceden sonra odadaki havuzun temizlenmesini istedik. İlk başta çok maliyetli olduğu için yapmayacaklarını, sadece ilaçlayabileceklerini veya suyun yarısını değiştireceklerini söylediler. Biz tamamen değişmesini istedik sonunda kabul ettiler. Ancak akşam odaya döndüğümüzde suyun hiç temizlenmediğini gördük. Ölü sinekler, su yüzeyinde kirler ve tüyler mevcuttu. Değişmediğini söylediğimizde bizi kendilerini yalancılıkla itham etmekle suçladılar. Temizliğe girdiklerinde hijyen malzemeleri ve terlik bile yenilenmemişti. Bu kadar ilgisiz, kaba ve olumsuz tavırlar bir işletme için utanç verici. İkinci gece konaklamayı iptal edip başka yere gittik. Tavsiye etmiyorum. Havuz fotoğrafları mevcut görsellerde.
Yasin
Yasin、2 泊旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2024 年 11 月 25 日
Mustafa Emre
Mustafa Emre、2 泊旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
2/10 (不満)
2024 年 11 月 16 日
Asla fiyat/ performans oteli değil !
Arkadaşlarımızla 2 gece bu otelde konakladık. Fakat ödediğimiz ücrete kıyasla güzel bir hizmet almadığımızı düşünüyoruz. Öncelikle sabah kahvaltısı için iç mekanda yeterince masa olmadığı için erken kalktığımızda diğer insanların kahvaltısını bitirmelerini beklemek zorunda kaldık. Otelden çıkış yaptığımız gün 2 gün boyunca içtiğimiz filtre kahve ve Türk kahvelerinin ücretli olduğunu öğrendik. İlk kahve talebimizde bunun ekstra olduğu belirtilmeliydi.
宿泊されたお客様
2 泊の友人との旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2024 年 11 月 14 日
Imhen
Imhen、2 泊旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2024 年 11 月 13 日
Imhen
Imhen、2 泊の家族旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
2/10 (不満)
2024 年 11 月 12 日
Ünal
Ünal、2 泊旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
8/10 (とても良い)
2024 年 11 月 5 日
Mahmut
Mahmut、3 泊旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2024 年 10 月 29 日
Teşekkürler
Biz çok beğendik. İlgi alaka harikaydı. Oda temiz ve yeterliydi. Kahvaltı çok iyiydi. İlk defa kaldık çok beğendik.
Tayfun
Tayfun、1 泊旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2024 年 10 月 27 日
Ahmet
Ahmet、1 泊の友人との旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2024 年 10 月 26 日
War sehr schön und sehr freundlich!
Ferdi
Ferdi、1 泊の恋人との旅行
Expedia を利用した宿泊者限定の口コミ
8/10 (とても良い)
2024 年 10 月 22 日
I really enjoyed my stay at this hotel
Laticha Leushaun
Laticha Leushaun、2 泊旅行
Expedia を利用した宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2024 年 10 月 19 日
Susan
Susan、4 泊旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2024 年 10 月 18 日
Fue excelente en todo Doda Cave, esta escondida en un area segura y silenciosa su limpieza en las habitaciones y áreas encantadoras nuestros desayunos fueron excelentes el personal de la cocina señoras muy amables. De verdad lo recomiendo fue una excelente estancia