Otel şirin, işletmeciler misafirperver, otel ve odalar çok temi, ve kahvaltı güzeldi. Ancak otelin kendine has araç park yeri olmadığı gibi oyelin etrafında park yeri bulmak çok çok büyük bir sorundu ve seyahatimiz bu yüzden zehir oldu diyebilirim. Bozcaada'da ara sokaklara hiç park izni verilmemeli ve etraftaki park alanları hakkında misafirler net şekilde bilgilendirilmeli. Ayrıca pazar günü feribotla dönüşte 6-7 saat feribot kuyruğu beklememiz gerekti. Kısacası Bozcaada'ya araçla gelinmesi kesinlikle akıl kârı değil.
Funda
2 泊の出張
10/10
Alper Tunga
5 泊旅行
10/10
Cengizhan
3 泊旅行
10/10
Izzet
3 泊旅行
8/10
Ahmet hamdi
1 泊旅行
10/10
Uzun zamandır bu kadar temiz bir otelde konaklama yapmadım.Kahvaltı taptaze ve son derece yeterliydi.Asa gürültüsünden uzak ama ada merkezine de bir o kadar yakın.
Zeliha
1 泊旅行
10/10
Eren
3 泊旅行
10/10
Mehmet sirin
5 泊旅行
10/10
3 kişi konakladık.Odaların temizliğinden,kahvaltısından ve otel sahibinin samimiyeti ve güleryüzünden çok memnun kaldık.Tek kelimeyle her şey mükemmeldi.
Miray
3 泊の家族旅行
10/10
Alperen
1 泊旅行
10/10
Erkan
4 泊旅行
4/10
muhammed Furkan
3 泊旅行
10/10
Okan
2 泊旅行
10/10
KORAY
1 泊旅行
10/10
Otele giriş yaptığımızda otel sahiplerinden Hilal Hanım karşıladı bizi. Çok hoş ve sıcak bir karşılamaydı. Odamız kusursuz derecede temiz ve derli topluydu. Her gün hiç aksatmadan odamız temizlendi. Havlularımız yenilendi. İnternet gayet iyi çekiyordu odamızdan. Aracımızı rahat bir şekilde park edebildik. Kahvaltı ise şu ana kadar gittiğimiz otellerdeki en iyi kahvaltıydı. Her gün farklı çeşitlerle masadan doyarak kalktık. Bozcaadaya ilk gelişimizdi ve gerçektende çok memnun kaldık. Mehmet bey ile neredeyse iki saat boyunca tatlı bir sohbet yaşadık. Her şey için teşekkür ederiz. Seneye görüşmek üzere.
Imge
3 泊旅行
10/10
kaldığım en güzel butik otel burası oldu. herkes güleryüzlüydü, tertemizdi, kahvaltı şahaneydi. otel sahipleri ve çalışanları tatilimizi iyi geçirmemiz için ellerinden geleni yaptılar. tekrar gitmeyi kesinlikle isteyeceğim otel.
Sukriye Nese
4 泊旅行
8/10
Filiz
1 泊の家族旅行
10/10
Good clean family oriented place. Excellent breakfast.
Okan
1 泊の恋人との旅行
10/10
Gulsah
2 泊の友人との旅行
8/10
Gayet temiz nazik insanlar teşekkür ederim herşey mükemmel
Ali
1 泊の家族旅行
10/10
Bize mukemmel bir konaklama deneyimi yasatan elit otel ailesine oncelikle cok tesekkur ederiz. Otel ozellikle coft tatili icin cok ideal. Odamiz oldukca konforluydu; yerlesim, temizlik, konfor anlaminda beklentilerimizin uzerinde bir hizmet alabildik. Kahvaltilar her gun kucuk surprizlerle dolu ve oldukca lezzetliydi. Konumu oldukca avantajli ve arabamizi rahatca park edebildik. Bir dahaki Bozcaada seyahatimde kesinlikle yine Elit Oteli tercih edecegiz.
Görkem
3 泊の家族旅行
10/10
Otel sahibi Nilay Hanım çok nazik ve ilgiliydi. Her konuda bize hassasiyetle yardımcı oldular. Kendilerine çok teşekkür ederiz. Tekrar tekrar gelmek isteyeceğiniz bir yer