This is a cheap hotel, but it was clean. The included breakfast was much better than we expected. It was noisy at night, but the Hotel is located in the city center, very close to many forms of public transportation.
宿泊されたお客様
1 泊の家族旅行
2/10
Taner
1 泊の出張
2/10
Adem
1 泊の友人との旅行
6/10
Odalar küçük. Basmane de ulaşım sorunu olmayan, merkezi konumda. Kahvalti salonu cok sevimli.
Ali
2 泊の家族旅行
4/10
No me gustó que aunque haya salido barato que nos pusieran una habitación linda con una dísco pub y hasta las 3:30 no pararon la música. Luego accedieron a cambiarla pagando un poco más.
El desayuno incluido estaba bien.
MAG
2 泊の恋人との旅行
4/10
Bekir
2 泊旅行
6/10
2 kişilik odada kaldım. Oda çok küçüktü banyo da öyle. Bir penceresi vardı o da apartman içindeki boşluğa açılıyor. Genel olarak oda temizdi.
宿泊されたお客様
1 泊旅行
6/10
İki kişi için odamız çok küçüktü. Hareket alanı çok dardı. Bağajlarımızı koyacak yer yoktu. Çift kişilik yatak odayı kaplamıştı. Elbise dolabı duvar içinde ve yatak dolabın önünü kapatmıştı yani elbise asıp çıkarmak bir hayli güçtü. TV odada yoktu.
Cemil
1 泊の恋人との旅行
10/10
Otel adi gibi Guzel
Temiz odalar kahvalti Guzel
Izmire gine gelirsem Ilk tercih edecegim bi otel
Tavsiye edecegim bir otel
Mustafasengul
5 泊の友人との旅行
8/10
Fiyatına göre çok iyi. Kahvaltısı çay dışında mükemmel. Çayı makineden içmek pek iyi olmuyor.
Odada tv, kullan at terlik, sabun vb. her şey var. Bunlar artıları. Gece sıcak su yoktu ve duş teknesi su kaçırıyordu, bunlar da eksileri. Konumu mükemmel. Yiyecek içecek ve aradığınız herşey ayağınızın altında. Faturada sorun olmuyor. Ulaşımı mükemmel. İzban 2 dk. mesafede.
Ömer
2 泊の出張
6/10
Samet
1 泊の出張
8/10
merkezi yerde olması şehiriçi ulaşımlarına yakın olması sebebiyle tercih ettiğimiz bir otel.Bu ikinci kalışımızdı..oda kahvaltı şeklindeydi..kahvaltı çeşitli ve doyurucuydu..personel çok ilgiliydi..kaldığımız odada tv klima saç kurutma makinesi şampuan sabun vb.herşey vardı..memnun kaldık..tşk ederiz.
kemal
4 泊の恋人との旅行
8/10
Wunderbares Frühstück im oberen Stockwerk, Buffet, mir hat es sehr gefallen.
Gute Lage am Basmane Gar.
Andrea
5 泊旅行
2/10
Konumu ve cok uzun zamandır hizmet veren bir otel olduğu için tercih ettik. Semt cok bozmuş gece dışarı cıkalıcak gibi değil. Otel de 3 gün kaldık ucuz ve yeri stratejik diye katlandı ancak 1-2 gün eşim ve benim vücudumuzda kaşıntılar kızarıklar oldu sineklere yorduk taki 3 gün gecesi yatak içinde bir böcek bulduk öldürdüm içinden bir sürü kan cıktı araştırdım yatak böceği olarak bilinen bulaşıcı hastalık yayan cabuk üreyen dikkat etmezseniz evinize taşıyabileceğiniz bir böcek türüymüş. Sonrasında yatağı inceledik sağ sola baktık aynı böcekten ve yavrularından 4 tane daha öldürdük. Şimdi evimize geldik kendimizi geldiğimiz gibi karantina altına aldık her yerimiz yara bere içinde çok dikkat ediyoruz inşallah evimize getirmemişizdir.
宿泊されたお客様
3 泊の恋人との旅行
4/10
Bedbugs 3 nights horrible
Jose orlando
3 泊旅行
8/10
Böylesine uygun bir fiyat için, umulandan çok iyi bir otel. Sadece, otel personeli ile birlikte kahvaltı yapma olayına; ilk kez rastlıyorum. Beni rahatsız etmedi desem, yalan olur. Fakat, daha otele girişte resepsiyondaki Orhan Şahin’in sıcak karşılaması; bu rahatsızlığı dengeliyor. Bu otelin bence en büyük albenisi yine resepsiyondaki Murat Cengiz’i her türlü soruna çözüm getiren titiz, sorumlu ve çalışkan yaklaşımı oldu. Ayrıca, Otantik atmosferi vurucuydu.
Puren
4 泊の出張
8/10
Giacoma
1 泊の恋人との旅行
6/10
宿泊されたお客様
5 泊旅行
8/10
L’hôtel Güzel est généralement un hôtel confortable. J’y ai passé 27 et c’était bien. Si t’es quelqu’un qui dort un peu tôt, tu seras un peu mal à l’aise parce que tu peux entendre la musique des voisins. Le wifi peut faire la tête de temps en temps mais c’était pas très fréquent. Sinon, les chambres était climatisée avec tous les aménités cités dans la liste. J’étais seulement surprise parce qu’il y avait po de vue ds ma chambre et quand j’ai demandé, on m’a dit que seulement les chambres familiales sont du côté ou tu peux avoir une vue. La fenêtre de ma chambre était fermée tt le temps parce qu’on voit que les escaliers mais c’était po terrible vue qu’il y avait une clim et vue que je passe tte la journée dehors. On me nettoie la chambre quand je le demande rt ils font du bon travail. D’ailleurs tout le personnel est très sympa, accueillant et souriant. Le personnel me manquera plus qu’autre chose mais généralement j’étais satisfaite de mon choix. Et peut-être que je referai le même choix plus tard.
宿泊されたお客様
27 泊旅行
6/10
Cengiz
1 泊の友人との旅行
2/10
Ich muss sagen ich habe nicht viel erwartet für den Preis. Die Lage an sich ist gut. Wir haben ein Auto gemietet. Kamen ganz gut überall hin. Die Zimmer sind extrem klein. Das hotel und die Gegend ist für Familien mit Kindern nicht wirklich geeignet. Ich würde es gar nicht empfehlen.