Öncelikle Genesis Hoteli uzun zamandır takip ediyorduk. Otel belki de Alaçatı'nın en lüks otellerinden biri. Konumu harika. Personel çok güleryüzlü. Özellikle Kayra bey'e ilgisinden dolayı teşekkür ederiz. Suit odada konakladık, oda her ayrıntısına kadar düşünülmüş ve konfor üst düzeydeydi. Sezon olmamasından dolayı otelin diğer olanaklarından, havuzdan yararlanamadık.Fakat yazında bu otelde konaklayacağız.
serkan
serkan、3 泊旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2025 年 1 月 18 日
Kamile Keriman Becet
Otelin atmosferinden etkilendiğimiz kadar hizmet anlamında da çok memnun kaldığımızı söylemeliyiz. En başta Karya bey olmak üzere tüm ekibe güler yüzleri ve ilgi alakaları için teşekkür ederiz. Odalar konforlu, her detay düşünülmüştü. Spa, spor, havuz imkanlarına bayıldık. Konaklama koşulları haricinde kahvaltı da harikaydı! Sadece kahvaltı için bile tekrar tekrar gitmek istiyoruz. Otelin konumu oldukça merkezi ve araçlar için park alanı vardı. Yazında kolaylıkla keyifle konaklamak için harika bir tesis olduğunu düşünüyoruz.
Kamile Keriman
Kamile Keriman、2 泊の出張
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
2/10 (不満)
2025 年 1 月 12 日
Mustafa
Mustafa、1 泊の家族旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2024 年 10 月 16 日
Savas
Savas、1 泊旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
6/10 (良い)
2024 年 9 月 5 日
OGULCAN
OGULCAN、2 泊旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
8/10 (とても良い)
2024 年 6 月 16 日
sude
sude、2 泊旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2023 年 9 月 10 日
Murat
Murat、1 泊旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2023 年 7 月 31 日
David
David、3 泊旅行
Expedia を利用した宿泊者限定の口コミ
4/10 (まあまあ)
2023 年 5 月 1 日
Servet
Servet、2 泊旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2022 年 10 月 24 日
An amazing hotel with passion for culturally-rooted hospitality and cutting-edge design and architecture! From architecture to interior and exterior design this hotel is stunning! Every detail is thought of nothing is missed in this hotel! There is a lovely spa as well as a generous sized swimming pool. Breakfast here is lovely with endless options as well as a great bar for cocktails and drinks throughout the day/evening! The staff here are all amazing and I would like to thank Gulbahar, Alperen and Aysu for making our stay an even more pleasant one! The staff are all are passionate about providing exceptional service and are ready to go that extra mile for anything you need. Definetly a 5* Hotel which should have global recognition!
Ali
Ali、2 泊の恋人との旅行
Expedia を利用した宿泊者限定の口コミ
2/10 (不満)
2022 年 9 月 19 日
The glass shower door was not working properly and floors was wet, very slippery and a huge safety issue but they didn’t care at all
Ali Kiani
Ali Kiani、3 泊旅行
Expedia を利用した宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2022 年 8 月 29 日
The Best Experience ☀️☀️☀️
Genesis Hotel is one of the best hotels to stay in Alaçatı for me. I would definitely recommend you to experience this amazing hotel.
The kitchen of the hotel is of World class quality, the chef does a great job.
The gym and spa are of a quality that you will not find in any hotel in Alaçatı. The staff is extremely attentive, respectful and helpful.
I would like to thank Mr Osman for his special interest and concern, and thank you again to everyone who made me feel like at home.