When I arrived, they asked if I was “Sir David” and I liked that. Be sure to ask for two keys because one keeps the ac on while you are out. Otherwise the ac shuts off when you remove the key from the key slot. I was concerned the property would be hot because the trees are young but the sun drops behind the mountain and everything is in the shade. Other places have poor breakfast reviews so I was on the lookout but the breakfast was very good here. I attached a photo of ours. We were late checking out and no one said a word.
David
David、2 泊旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
8/10 (とても良い)
2025 年 5 月 20 日
EMRE
EMRE、1 泊旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2025 年 5 月 11 日
Yusufalp
Yusufalp、2 泊の友人との旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2025 年 4 月 23 日
宿泊されたお客様
1 泊旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2025 年 3 月 20 日
Harika bir konaklama deneyimi yaşadık! Otelin atmosferi, baştan sona huzur ve konfor sunuyor. Odalar son derece temiz, geniş ve konforlu, her detay düşünülmüş. Yemekler tam anlamıyla muhteşemdi.
İşletme sahibi Yakup bey ve ekibi inanılmaz derecede nazik, ilgili ve güler yüzlüydü. Her an kendimizi özel hissettirmek için ellerinden geleni yaptılar.
Kesinlikle tekrar gelmek isteyeceğimiz bir yer Teşekkürler!
Elif duygu
Elif duygu、1 泊旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2024 年 11 月 17 日
Motor turundaydık yağmura yakalandığımız için geç saatte giriş yaptık. Yakup bey yolu bulma konusunda çok ilgili davrandı. Oda, yemekler, bar gayet güzel, ferah ve temizdi. Yemek ve alkol fiyatları gayet ideal. Kahvaltısı güzeldi. Otoparkı var. 12 de çıkış yapacak iken yağmurdan dolayı esneklik gösterdiler. Yağmur dinene kadar odada kalabileceğimizi söyledi. Çok memnun kaldık. Adrasan, Olimpos karmaşasından bıkanlar için mükemmel bir yer