Nobody was at the property to check us in. The caretaker from another house came to help to open an apartment for us. Apartment was dirty, not cleaned after last visit. No sign of staff to look after the property. No electricity and no hot water. No beddings, no bed sheets or covers. No towels present.
No communication no sign of anyone with the intent to host us. Expensive for a dirty property without power and hot water.
KLAUDIA
KLAUDIA、1 泊旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2024 年 9 月 16 日
Abdullah
Abdullah、6 泊旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2024 年 9 月 14 日
Abdullah
Abdullah、6 泊の家族旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2024 年 8 月 16 日
Sahipleri cok guler yüzlü, kahvaltı ve özellikle kahvaltı manzarası harika. Odalar temiz, özellikle duşları cok guzel. Temiz havanin ve doganin icinde kafa dinlemek isteyen herkese tavsiye ederim.
Beyza
Beyza、2 泊の家族旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2024 年 8 月 8 日
Esra GAMZE
Esra GAMZE、2 泊旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
6/10 (良い)
2024 年 8 月 6 日
Odalar ve çevre harikaydı. Ama hizmet ve özellikle yemek olayı çok zayıftı.
宿泊されたお客様
1 泊の家族旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
8/10 (とても良い)
2024 年 8 月 5 日
otel genel olarak iyiydi. odalar ortam havuz çok iyiydi. kahvaltı doyurucu ve çeşitliydi güzeldi. ancak akşam yemeği organizasyonu sıkıntılı. öncesinde haber vermek lazım. hazır yemej yok.
Kemal
Kemal、1 泊旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2024 年 7 月 24 日
Huzur ve mutluluk arıyorsanız burayı seçin
Doğayla iç içe zeytin ağaçlarının yanında her birine taş ismi verilmiş. Kaş’a 12 km uzaklıktaki bu otel dağların ormanın içinde deniz manzaralı üzümlü iskelesine yürüme mesafesinde … çok huzurlu ve güzeldi. Temizlik konfor ve iletişim konusunda çok memnun kaldık.