Un très bel hôtel confortable en pleine nature cappadocienne. Nous avons adoré profiter de la piscine et du restaurant en plein air. Une très belle expérience !
Thérèse
Thérèse、2 泊旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2025 年 6 月 11 日
Loved the baths in the room and the heated flooring after a cold but amazing balloon ride. Hotel helped us arrange a tour of the area which was amazing. Terrific breakfast
Tomoko
Tomoko、1 泊の家族旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
8/10 (とても良い)
2025 年 5 月 16 日
Ebru
Ebru、2 泊の家族旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2025 年 5 月 4 日
Otelin konumu çok iyi, kapadokya bölgesindeki bir çok noktaya kısa sürede erişim sağlayabilirsiniz. Özel banyolu, hamam olan odaları çok geniş ve çocuklu aileler için keyifli oluyor. Otelin kahvaltı çeşidi çok iyi, ayrıca restoranı da bulunuyor, makul fiyatlara geniş menüden faydalanabilirsiniz.
Çalışanları yardımcı ve güleryüzlü.
Serkan
Serkan、3 泊の家族旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2025 年 4 月 22 日
객실이 넓고 분위기가 넘 좋아요! 직원들도 친절하고
SEOKWOONG
SEOKWOONG、2 泊の家族旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2025 年 3 月 30 日
Caglayan
Caglayan、1 泊旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2024 年 11 月 18 日
Harika bir otel
Otelin odaları çok güzeldi. Genelde mağara odalar rutubet kokar ama burası kokmuyordu. Tertemizdi. Çalışanlar aşırı ilgili ve güler yüzlüydü. Kahvaltısı bol çeşitli ve lezzetliydi. Şehir merkezine aşırı yakın yürüyerek bile gidilir. Otoparkı var. Yaz için havuzu var. Manzarası harika. Bugüne kadar o bölgede gittiğim en iyi oteldi. Tüm çalışanlara teşekkür ederim.
宿泊されたお客様
2 泊旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2024 年 10 月 10 日
This is a lovely, convenient property that is not stuck in the middle of all the tourist hotels.
Chris
Chris、4 泊旅行
Expedia を利用した宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2024 年 7 月 18 日
Muhammed
Muhammed、2 泊旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
6/10 (良い)
2024 年 7 月 12 日
Hotel Confortável.
O hotel era confortável. Alguns problemas. O quarto tinha um vazamento em um cano de chuveiro que molhava o piso. Café da manhá padrao asiático e nao padráo europeu, com limitações para alimentação. Quarto muito grande, com ofuro, sacada e terraço exclusivo. Cama confortável. Tem que ter carro alugado em função do local. Fácil dirigir na turquia.
Felipe
Felipe、4 泊の家族旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2024 年 2 月 4 日
Murat
Murat、2 泊の家族旅行
Hotels.com を利用した宿泊者限定の口コミ
6/10 (良い)
2023 年 12 月 10 日
Breakfast buffet table flies flying all over the food.