We had a clean room, the hotel was family friendly and staff were nice and kind. The only problem was there was no quilt/Duvet. Only a flat sheet was there. Other than that we had a pleasant stay.
Mariyam
Mariyam、2 泊旅行
宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2024 年 8 月 31 日
Parfait, pour une halte
Hôtel très bien tenu
Eric
Eric、1 泊旅行
宿泊者限定の口コミ
6/10 (良い)
2026 年 7 月 18 日
Otel konseptine uygun şekilde tasarlanmış idi. Odalar gayet temiz idi. Herşey güzel gidiyordu ta ki kahvaltıya kadar... menü rezalet!!! Sanki altın gününe katılmışız gibi... ortalık patates salatası, havuç tarator vs vs... patates ve sosis önceki günden kalma... mutfak personeli saygısız, tabakları yerine çarptırarak koyuyor, ortalık gürültüden geçilmiyor... bu durum rest dedeman bile olsa otelin ismine leke düşürüyor. Resepsiyon personeli gayet yardımsever, güleryüzlü idi... bi tek bu kısım otelin ismine layık idi.
erkan
erkan、1 泊旅行
宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2024 年 8 月 12 日
Temiz ve düzenli bir otel, yine tercih ederiz
Burak
Burak、1 泊旅行
宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2025 年 7 月 12 日
Hervorragender Preis und Leistung gutes Personal freundlich sauber usw.
Kenan
Kenan、1 泊旅行
宿泊者限定の口コミ
8/10 (とても良い)
2025 年 11 月 7 日
Iyi
Enes
Enes、1 泊旅行
宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2024 年 4 月 15 日
Otelin ana caddeye bakan tarafının manzarası çok güzel, kahvaltıları lezzetli, personelleri oldukça ilgililerdi. Safranbolu ile Karabük arasında tam bir fiyat performans oteli. Ayrıca önünde araç park edebilecek yerde mevcut.
宿泊されたお客様
1 泊旅行
宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2025 年 2 月 11 日
Karşılama Deski çalışanları çok ilgili arkadaşlardı. Yaklaşımlarından çok memnun kaldım. Odalar temiz,kahvaltı yeterli.
Emre
Emre、1 泊旅行
宿泊者限定の口コミ
8/10 (とても良い)
2025 年 12 月 26 日
Oda temiz, kahvaltı iyi, personel güleryüzlü. Cam ve özellikle duvarların ses yalıtımı eksi yön, birçok tesiste olduğu gibi. Bağırarak telefon konuşması yapan gürültülü saygısız müşteri haricinde gayet iyiydi.
Berkant
Berkant、2 泊旅行
宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2024 年 8 月 26 日
Resepsiyon görevlisi çok ilgili ve misafirperverdi. Odalar geniş ve rahattı. Kahvaltı salonu biraz güneşliydi. Çok memnun kaldık.
Beyza
Beyza、1 泊旅行
宿泊者限定の口コミ
8/10 (とても良い)
2025 年 6 月 12 日
Her şey güzeldi ama odamız dışarıda yoldan ses alıyordu
Harun
Harun、2 泊旅行
宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2025 年 8 月 20 日
15 minutes drive to safronbolu
Shiyao
Shiyao、1 泊旅行
宿泊者限定の口コミ
8/10 (とても良い)
2025 年 8 月 29 日
Temizlik ve konsept bakımından beklentiniz kaşılar
İsmimin ve fiyatının hakkını verememiş ama genel anlamda değerlendirme yaparsam 10 üstünden 7 yi hak ediyor.
Çalışanlar ilgili, güler yüzlü ve çözüm odaklı.
Cafer
Cafer、2 泊旅行
宿泊者限定の口コミ
8/10 (とても良い)
2025 年 3 月 30 日
Otelin yeri merkezi, odalar temiz, ferah, aydınlık, otoparkı var, personel güler yüzlü, sadece kahvaltı için çeşit çok azdı peynir çeşitleri, zeytin, paket reçel, tereyağ vardı. Yumurta, melemen ve hazır donmuş böreklerden vardı. Benim için sorun değil yeterliydi ama çocuklar pankek, patates kızartması falan arıyor ve otellerin genelimde de bulunuyor. Onun dışında kalıaçnır güzeldi.
Esra
Esra、1 泊旅行
宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2026 年 8 月 9 日
Sessiz ve sakin bir otel şehir merkezi dışında
Ismail
Ismail、1 泊旅行
宿泊者限定の口コミ
4/10 (まあまあ)
2026 年 7 月 28 日
Banyoda su yetersiz akıyordu ve duş başlığı arızalıydı. Çalışanlar güler yüzlüydü
Mertkan
Mertkan、1 泊旅行
宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素 晴らしい)
2026 年 7 月 27 日
Konaklama icin ideal. Kahvalti basarili. Fiyat makul
Ahmet
Ahmet、2 泊旅行
宿泊者限定の口コミ
2/10 (不満)
2026 年 7 月 6 日
Muhteşem bir kahvaltı yoktu çoğu eskimiş yiyeceklerdi. Çarşaf yırtıktı ve sabunluk bozuktu. Söylememize rağmen bir yer yapmadılar.
Ecrin Ece
Ecrin Ece、2 泊旅行
宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2026 年 6 月 28 日
Her şeyi ile çok güzeldi.
Hatice
Hatice、1 泊旅行
宿泊者限定の口コミ
10/10 (最高に素晴らしい)
2026 年 6 月 19 日
Gayet temiz ve yeterliydi. Personel gece geç saatlerde dahi gayet ilgili davrandı.
Necmi Sefa
Necmi Sefa、1 泊旅行
宿泊者限定の口コミ
2/10 (不満)
2025 年 11 月 12 日
Aşırı derecede trafik gürültüsü vardı
Kadriye
Kadriye、1 泊旅行
宿泊者限定の口コミ
2/10 (不満)
2025 年 11 月 12 日
Safranbolu'da butik bir konak yerine, ertesi gün uzun yola çıkacağımız için otel zincirine güvenip Dedeman Karabük'ü tercih ettik. Küçük yerlerde standartlar değişebiliyor, yatak rahat olmayabilir diye düşündük. Yol gürültüsü veya başka detaylar ikinci plandaydı; bir otelin asıl görevi, dinlenebileceğiniz rahat bir yatak sunmak.
Malezya yağmur ormanlarında baraka gibi yerlerde kaldık, orada bile sırtım bu kadar ağrımamıştı – yataklar rahattı. Ama Dedeman Karabük'teki odada yatak baş aşağı eğimliydi, ortası ve kenarları çökmüştü. Öyle gıcırdıyordu ki, 6 aylık bebeğimi uyutup yatağa yatırdım; ben kalkarken sesine bebek uyandı. Mecburen bebek arabasına koydum, orada rahat uyudu.
Sabah sırtım ve boynumda acıyla kalktım – arabada uyusam daha iyiydi. Bu yatakları kontrol etmeden hizmete sunanlar, lütfen bu işi bıraksın. Hele Dedeman gibi bir zincirde böyle yatak olması, otelcilik anlayışına tamamen aykırı. Lobide çwkirdek kahve ikramımız var diyeceğinize asıl işleviniz olan, insanlara rahat yatak ve uyku sağlama işini yapın kahveyi başka yerde de içeriz.
Isil
Isil、1 泊旅行
宿泊者限定の口コミ
8/10 (とても良い)
2025 年 9 月 19 日
Yataklardan çok ses çıkıyordu
Yatakta kıpırdadığım anda uyandım, eski karyola gibi gacır gucur sesler geliyordu kıpırdayınca uyandım onun haricinden her şey güzeldi